Garantie

Pergo laminaatvloeren gaan heel lang mee. De robuuste en innovatieve constructie zorgt voor een duurzaamheid die met gemak alle uitdagingen van het dagelijkse leven aankan. Afhankelijk van de toepassing krijgt de vloer met verschillende soorten lasten te maken. In een commerciële omgeving is elke situatie anders, en Pergo wil voor alle situaties een correcte garantie aanreiken. Daarom bieden wij voor al onze vloeren een standaardgarantie, die in de meeste gevallen op aanvraag ook kan uitgebreid worden.

De standaardgaranties voor commercieel gebruik zijn 3 tot 5 jaar, en 10 jaar op aanvraag. Deze omvatten problemen met betrekking tot slijtage, vlekvorming, vervaging, klikken en bepaalde waterproblemen.

public Extreme: 5 jaar, tot 10 jaar op aanvraag

original Excellence: 3 jaar, tot 10 jaar op aanvraag

living Expression: 3 jaar, tot 10 jaar op aanvraag

TOTAL design: 3 jaar, tot 10 jaar op aanvraag

DOMESTIC Elegance: 3 jaar, tot 10 jaar op aanvraag

Vloerstalen tijdelijk onbeschikbaar

Vanwege de COVID-19 (Coronavirus) uitbraak en de preventieve maatregelen die we momenteel nemen, zal het tot nader order niet mogelijk zijn om vloerstalen te bestellen.

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met je vaste Pergo contactpersoon of stuur ons een e-mail via het contactformulier.