Garantie voor pergo houten vloeren voor commercieel gebruik

Pergo houten vloeren voor commercieel gebruik gaan heel lang mee. De robuuste en innovatieve constructie zorgt voor een duurzaamheid die met gemak alle uitdagingen van het dagelijkse leven aankan. Afhankelijk van de toepassing krijgt de vloer met verschillende soorten lasten te maken.

In een commerciële omgeving is elke situatie anders, en Pergo wil voor alle situaties een correcte garantie aanreiken. Daarom bieden wij voor al onze houten vloeren een aangepaste garantie aan. Op die manier ben je verzekerd van de best mogelijke garantie voor je vloer. Wij weten perfect hoe de situatie in elkaar zit en bieden je een aantrekkelijke garantie van maximaal tien jaar aan. De garantie dekt problemen met delaminering en het kliksysteem.

Je kunt de garantie aanvragen door het garantiedocument in te vullen en het te versturen naar je vertegenwoordiger.

Vloerstalen tijdelijk onbeschikbaar

Vanwege de COVID-19 (Coronavirus) uitbraak en de preventieve maatregelen die we momenteel nemen, zal het tot nader order niet mogelijk zijn om vloerstalen te bestellen.

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met je vaste Pergo contactpersoon of stuur ons een e-mail via het contactformulier.