Installatie Pergo projectvloeren

Installation pergo

Een Pergo projectvloer op de plek klikken is dankzij ons gepatenteerde PerfectFold™-installatiesysteem zeer eenvoudig. U vouwt de vloer gewoon op zijn plek. Het systeem is ontworpen voor commerciële toepassingen en heeft een heel sterk en stabiel vergrendelingsmechanisme.

Vergeet niet om eerst uw ondervloer met vochtwerende tussenlaag te installeren om u te verzekeren van hoogwaardige akoestische prestaties van uw Pergo-vloer.

Neem contact op met onze specialist

Chris, onze specialist op het gebied van commerciële vloeren, helpt u graag om de perfecte oplossing te vinden voor uw specifieke projectbehoeften.

Neem contact met ons op:

EEN LAMINAATVLOER INSTALLEREN

SNELLE EN EENVOUDIGE INSTALLATIE

Ons unieke Perfect Fold 3.0™-kliksysteem maakt drie verschillende installatiemogelijkheden mogelijk, zodat de vloer in elke situatie snel en eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Met het stabiele PerfectFold™3.0 -kliksysteem wordt het risico op kieren en hoogteverschillen tot een minimum beperkt.

INSTALLATIE-INSTRUCTIES LAMINAAT

EEN VINYLVLOER INSTALLEREN

Snel en gemakkelijk te installeren met PerfectFold™ V

Ons gepatenteerde kliksysteem Perfect- Fold™ V is speciaal ontworpen voor vinylvloeren en biedt zowel verticale als horizontale vergrendeling voor een snelle en eenvoudige installatie. Schuif of klik de vloer gewoon in zijn plaats! PerfectFold™ V is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar ook sterk en betrouwbaar. Waar andere vinylvloeren problematisch kunnen zijn, helpt de kracht van Perfect- Fold™ V uw vloer om stabiel te blijven.

INSTALLATIE-INSTRUCTIES VINYL

EEN HOUTEN VLOER INSTALLEREN

SNELLE EN EENVOUDIGE INSTALLATIE

Projectvloeren van Pergo kunnen op de plaats worden geklikt voor zwevende installatie of worden geklikt en gelijmd. Dankzij ons unieke Perfect Fold 3.0™-kliksysteem is installatie snel en eenvoudig. Het kliksysteem zorgt voor stabiele vergrendeling.

INSTALLATIE-INSTRUCTIES HOUT


PerfectFold™ biedt drie installatiemethodes.

Omlaag drukken is voor grote oppervlakten de ideale methode om vloeren te installeren. Als u de eerste rij planken installeert, kunt u deze eenvoudig onder de juiste hoek plaatsen. Onze vloeren kunnen ook horizontaal worden geplaatst; dit is ideaal voor plekken waar u lastig bij kunt.

De ideale methode om de vloer snel op een groot oppervlak te plaatsen. Klik de plank aan de lange kant, schuif totdat deze het einde van de eerder gelegde plank bereikt en druk de plank naar beneden.

De ideale manier om de eerste rij planken te leggen. Klik de planken eerst met de korte kant en vervolgens aan de lange kant aan elkaar.

Pergo-vinylvloeren kunnen ook horizontaal worden gelegd: een unieke functie. Dit is erg handig op locaties waar de planken niet of moeilijk onder een hoek kunnen worden geplaatst, zoals onder deurposten, radiatoren etc.