PERGO - EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

We weten dat een projectvloer altijd opvalt. Daarom geven we u de vrijheid om uw eigen unieke ruimten te ontwerpen. Met een grote verscheidenheid aan kleuren, dessins, oppervlakstructuren en formaten kunt u ontelbare designs samenstellen in ons gamma projectlaminaat. En met onze personaliseringsmogelijkheden kunt u ook uw eigen ideeën kwijt.

We bieden ook speciale designkenmerken zoals Endless Plank en Natural Variation.

Sensation - Laminaatvloeren zoals u die nog nooit hebt gezien

De AquaSafe-technologie maakt onze nieuwe vloeren waterbestendig en is de perfecte uitvinding voor keukens en andere ruimtes waar water komt. Unieke oppervlaktexturen met een diepere structuur geven de vloer een natuurlijke uitstraling, iets wat u niet in andere laminaatvloeren terugziet. De authentieke dessins worden tevens versterkt door de nieuwe, matte toplaag en tevens lopen de dessins helemaal door tot in de v-groeven.

Pergo Endless Plank

Endless Plank: de vloer die eindeloos doorloopt

Het EndlessPlank-design met 2 groeven zorgt ervoor dat de ruimte langer aanvoelt en meer ruimte heeft door het gevoel van eindeloze vloerplanken op te wekken. Een perfecte match van dessin en textuur die van het ene uiteinde van een plank in een ander overloopt.

Pergo natural variation

NaturalVariation: geef de vloer een persoonlijkheid

NaturalVariation is een productieproces dat elke plank willekeurig een gekalkte en rustieke look geeft. U kunt hiermee meer dan 700 verschillend uitziende planken maken en dat betekent eindeloze patroonvariaties.

Attractive textures

Aantrekkelijke texturen

Onze collecties hebben zeven verschillende oppervlaktexturen die elk extra sterk de indruk wekken dat uw laminaatvloer een echt houten vloer betreft. Van een intensief gebruikt vintage-uiterlijk tot het natuurlijke gevoel van houtnerven.

Format bevel

Een formaat en groef voor elke ruimte

Dankzij de verschillende formaten kunt u het gevoel van de gehele ruimte veranderen. Maak de ruimte breder, smaller, langer, donkerder of lichter: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Customised floors

Aanpassing

Dankzij onze gezamenlijke kennis kunnen we vrijwel eindeloze aanpassingsmogelijkheden bieden om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt.