Uw laminaatvloer op maat

Dankzij onze uitgebreide aanpassingsmogelijkheden kunt u uw eigen projectlaminaat ontwerpen. Pas het dessin, het formaat, de structuur en het glansniveau aan. Voeg v-groeven toe of verwijder deze. Laat uw fantasie de vrije loop! Neem vroeg in het traject van uw project contact met ons op om uw perfecte unieke Pergo-vloeroplossing te vinden.

laminate customisation

De bovenstaande Volkwagen-showroom is een perfect voorbeeld van een vloer op maat. De kleur van de vloer sluit perfect aan op de rest van de inrichting en er zijn v-groeven toegevoegd om de ruimte nog meer te laten spreken.Hebt u een specifiek idee? Wij kunnen u helpen dit uit te bouwen. Bekijk voor meer inspiratie enkele van onze projecten op maat.

Pergo customised laminate

Zorg ervoor dat de vloer aansluit op de rest van uw inrichting, zodat er samenhangende ruimtes ontstaan

Bij Maisons du Monde, een Europees woonwarenhuis, heeft de vloer een aangepaste kleur en past deze perfect bij de selectie voorwerpen en meubels die van over de hele wereld zijn vergaard. Met onze aanpassingsmogelijkheden kunt u een vloer ontwerpen die perfect op uw interieur aansluit en een naadloze visuele ervaring creëert.

Pergo customised laminate at Stabaek

Match de vloer met het merkimago van uw bedrijf

Toen de Noorse voetbalclub Stabæk hun nieuwe kantoorvloer uitzocht, werd er gekozen voor een laminaatvloer die eruitziet als een grasveld in de kleuren van hun club. Wilt u uw vloer ook met uw merk matchen om zo een exclusieve look te creëren? Neem dan aan het begin van het planningsproces contact met ons op voor de beste mogelijkheden.

Seat customised showroom floors

Maak gebruik van onze oplossingen op maat om unieke ontwerpen te creëren

Toen Seat ons vroeg om een nieuwe vloer voor hun showroom te ontwerpen, ontwikkelden we een exclusieve zwart-witte vloer met het patroon van een wedstrijdvlag. Stijlvol en gewaagd, maar toch duurzaam genoeg om een auto van 1500 kg op te parkeren. Vergeet niet dat aanpassing niet alleen om de kleur draait, maar ook om bepalende, unieke formaten of technische kenmerken om zo voor een echt unieke look en unieke prestaties te gaan.