Stijlvolle zakelijke appartementen in het hart van Antwerpen

vrijdag 4 maart 2016

Sinds het begin van 2016 is 't Eilandje van het arrondissement Antwerpen uitgegroeid tot de hippe plek voor expats en zakenmensen die voor korte of iets langere tijd in België verblijven. Daar biedt Cadix 35 ruime appartementen en studio's met het comfort van een hotel, maar de gezelligheid van thuis. De warme commerciële vinylvloer van Pergo vormt de perfecte afwerking voor deze stijlvolle appartementen.

We gaven het interieur van onze appartementen een warme en moderne uitstraling. De serie vinylvloeren van Pergo was een perfecte matchSinds begin van het jaar verhuurt Bert Cleiren appartementen aan mensen uit het bedrijfsleven die in België zo kort als een week of maximaal een jaar wonen. "Onze drie studio's en acht appartementen zijn voorzien van alle moderne gemakken voor een zorgeloos verblijf", aldus Bert Cleiren. "De appartementen zijn volledig ingericht, worden twee keer per week schoongemaakt en krijgen elke week fris beddengoed."

"We gaven het interieur van onze appartementen een warme en moderne uitstraling. De serie vinylvloeren van Pergo was een perfecte match," vervolgt Bert. "De vinylvloer Light Oak heeft een natuurlijke uitstraling en ziet er zeer stijlvol uit. Het supergemakkelijke onderhoud maakt het erg praktisch."

Gloednieuw voor vele jaren

"Weet je wat ik het leukste vind aan de vloer?", vraagt Bert. "Zijn duurzaamheid! Onze gasten zijn vaak beladen met zware koffers die krassen kunnen achterlaten op de vloer. De vinylvloer blijft krasvrij dankzij de beschermende toplaag; deze zorgt ervoor dat de vloer er als nieuw blijft uitzien. Hierdoor behouden onze appartementen vele jaren hun charme."

"Dit is het begin van een echt succesverhaal", concludeert Bert. "De appartementen zijn voorzien van alle gemakken om te garanderen dat onze gasten een aangenaam verblijf hebben. Ik ben benieuwd naar hun eerste reacties!"

Meer informatie

Meer weten over de commerciële vloeren van Pergo? Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiraties van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op: