De vinyl-vloer technologie van Pergo komt aan bod op Innovations@DOMOTEX

dinsdag 13 januari 2015

Van 17 tot 20 januari 2015 zal Pergo zijn nieuwste commerciële vloeroplossingen voorstellen in Hannover op DOMOTEX, de grootste vakbeurs ter wereld voor vloerbekleding.

Een speciale plaats zal gereserveerd worden voor de nieuwste oplossingen van het merk in de daarvoor voorziene ‘Innovations@DOMOTEX’ ruimtes: de Luxe vinyltegels (LVT).

Het Innovations@DOMOTEX concept geeft architecten, interieurdesigners en aannemers de kans om de laatste tendenzen op de markt te volgen. Speciaal toegewijde ruimtes zullen nieuwe producten en concepten tentoonstellen. Dit jaar zal Innovations@DOMOTEX Pergo's LVT designs tentoonstellen in expo-hallen 6 en 9.

LVT dat uitblinkt,vervaardigd door Pergo

Wat heeft de jury overtuigd om ook UNILIN's LVT op te nemen in Innovations@DOMOTEX? Pieter Buyck, algemeen directeur LVT bij UNILIN:

“UNILIN heeft zijn 20 jaar aan ervaring en knowhow toegepast om kliksystemen van uitstekende kwaliteit te creëren en heeft deze aangepast aan het LVT gamma. Dit zorgde voor een supersnel, supermakkelijk en betrouwbaar kliksysteem. Bovendien worden de vloeren volledig intern gemaakt en worden ze ontworpen door dezelfde Pergo designers die voor ons in het verleden een breed gamma aan succesvolle laminaat-ontwerpen creërden. En dat valt eraan te zien: de afwerking van LVT is mat, waardoor de vloer niet kan onderscheiden worden van echt hout of steen. Bovendien is het product meer krastbestendig en stabieler dan gelijk welke andere vloer op de markt.”

De afwerking van LVT is mat, waardoor de vloer niet kan onderscheiden worden van echt hout of steen. Bovendien is het product meer krastbestendig en stabieler dan gelijk welke andere vloer op de marktDe vinyl wordt geproduceerd in UNILIN's Europese productievestigingen, met een unieke en uitzonderlijk fijne printkwaliteit voor LVT. Gedurende het ganse proces, van het poeder tot het inpakken van de planken, worden de meest strenge controles inzake productie, materiaal en kwaliteit toegepast. De vloeren kunnen tot 60% gerecycleerd materiaal bevatten. Enkel bio-based en ftalaatvrije weekmakers (ecologisch ESBO) worden gebruikt. Bovendien wordt alle afval van het productieproces gerecycleerd, terwijl zaagsel van UNILIN's laminaatfabriek gebruikt wordt als brandstof voor electriciteit binnen de vestiging. UNILIN's LVT zal tentoongesteld worden in expo-hal 6, naast de Pergo stand.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes, referenties, ontwikkelingen en inspiratie bij Pergo.

Abonneer u

Volg ons: