Bezoek ons op EquipHotel in Parijs (en win een gratis vloer voor jouw hotel)

donderdag 6 november 2014

Bezoek ons op EquipHotel in Parijs van 16-20 November en win een gloednieuwe vloer voor jouw hotel. Je kunt ons vinden in Pavillion 3, stand F154.

Duurzaamheid. Design. Onderhoud. Kostenefficiëntie. Deze vier pijlers zijn essentieel bij de aankoop van een nieuwe vloer voor jouw bedrijf. Wij geloven sterk dat Pergo voldoet aan al deze criteria en zelfs meer. 

Gratis tickets EquipHotel 2014

Speciaal voor  EquipHotel ontwierpen wij een miniatuur hotel waar laminaat, hout en vinylvloeren naadloos samenkomen. Ons team van specialisten helpt je ter plaatse graag verder om de meest geschikte oplossing te vinden voor jouw project.  Neem contact met ons op voor gratis tickets.

Vergeet niet je contactgegevens achter te laten op de Pergo stand om kans te maken op een splinternieuwe hotelvloer. Kies tussen 50m² van klasse 34 laminaat voor de lobby, 50m² van klasse 32 voor een gastenkamer of 25m² vinyl voor de badkamer.

Ervaring in Gastvrijheid

Pergo heeft een schat aan ervaring in de hotelsector. Wat wij gedaan hebben bij Grand Hyatt in Beijing of Hotel Oceania in Frankrijk kunnen wij ook voor jou doen. Wij zorgen voor een duurzame vloeroplossing die erg performant is zonder in te boeten op design. Voor onze vloeren in Hotel Carnival Palace in Venetië
hebben we zelf Zimmer+Rohde Interior Contract Award gewonnen.

Wat onderscheidt Pergo van andere vloeren? Wij kunnen jouw totaaloplossing zijn op vlak van vloeren.

Pergo vond laminaatvloer uit in 1977. Onze klasse 34 laminaat is de beste in zijn soort en werd speciaal ontwikkeld voor commercieel gebruik.

Je kunt exact hetzelfde vloerdesign terugvinden in klasse 33 en klasse 32 voor een blijvend mooie uitstraling in je restaurant, bar en gastenkamers. Voeg Pergo vinyl planken toe voor een klassevolle en waterdichte oplossing voor de badkamers.

Praktische informatie

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes, referenties, innovaties en inspiraties bij Pergo.

Subscribe

Verbind je met ons:

EquipHotel 2014