Kom met ons praten op HealthCare in Brussel

maandag 6 oktober 2014

De juiste vloer kiezen, kan een groot verschil betekenen! Een succesvol project omvat immers heel wat meer aspecten dan enkel het design. Pergo biedt naast het bekende laminaat en parket nu ook een uitgebreide vinyl collectie aan.

De extreme duurzaamheid en water resistentie maken Pergo vinyl uitermate geschikt voor commerciële applicaties en intensief gebruikte ruimtes zoals bejaardentehuizen of ziekenhuizen.

Schrijf echter zeker onze laminaatvloeren nog niet af. Feiring Klinikkene in Noorwegen is een mooi voorbeeld van een ziekenhuis waar gekozen werd voor onze laminaatoplossing. De vloeren weerstaan er met gemak de dagelijkse uitdaging van rolstoelen, krukken, en zware bedden op wielen. De warme en gezellige sfeer die de vloeren uitstralen, worden ook erg geapprecieerd door de patiënten die noodgedwongen vaak meerdere dagen tot weken in het ziekenhuis moeten verblijven.

De vinylvloeren van Pergo bieden een stille, aangename wandelervaring dankzij een sterk verminderd stapgeluid. De verzegelde bovenlaag met beschermende coating maakt ook onderhoud erg eenvoudig. Voor meer informatie en technische details, bezoek ons op HealthCare stand 7.7.1.

Gratis inkom

HealthCare is gratis voor wie zich op voorhand registreert.

Praktische informatie

  • Datum: 1-3 oktober 10u00 tot 18u00
  • Plaats: Brussels Expo Stand 7.7.1
  • Inkom: Gratis
Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief voor al het laatste Pergo nieuws, innovaties, inspiratie en referenties.

Schrijf in

Connect with us: