Waarom Time 2 Sleep een Pergo-vloer heeft gekozen voor de nieuwe showroom

maandag 6 juni 2016

Op 19 maart opende Time 2 Sleep, een toonaangevende bedden- en slaapcomfortspecialist met diverse winkels verspreid over België, een nieuwe winkel in het Dok Noord-complex in Gent dat kortgeleden een transformatie heeft ondergaan. Samen met het designbureau A&B Project uit Bornem ontwierp de slaapcomfortexpert een gloednieuw interieurdesignconcept met een Pergo-vloer als basis.

De houtlook straalt een gevoel van warmte en gezelligheid uit, wat onmisbaar is voor een winkel waarin alles draait om slaapcomfort."Een van onze partnerbedrijven bracht ons in contact met Pergo en zij op hun beurt nodigden ons uit voor een demonstratie", vertelt Bruno Weckx, directeur van A&B Project. "Toen we de kwaliteit van de commerciële laminaatvloeren van dichtbij hadden gezien, waren we ervan overtuigd dat Pergo precies was wat we zochten. We kozen ervoor de Domestic Elegance-vloer te gebruiken voor het Time 2 Sleep-project, omdat alle ontwerpen uit de serie er erg authentiek uitzagen. De houtlook straalt een gevoel van warmte en gezelligheid uit, wat onmisbaar is voor een winkel waarin alles draait om slaapcomfort."

De perfecte keuze

Vanwege het grote aantal klanten dat de winkel bezoekt en het gewicht van de bedden, was een duurzame en eenvoudig te onderhouden vloer een absolute must voor de showroom. Bovendien zaten er een aantal gebogen vormen in het gebouw waar de vloer in moest passen.

"Dankzij de duurzame toplaag konden we voor de commerciële laminaatvloer van Pergo alle hokjes van de checklist afvinken en kon de vloer binnen een mum van tijd worden gelegd", vult Bruno aan. Doordat de vloer design combineert met duurzaamheid en praktische voordelen, zal de vloer een terugkerend element zijn in nieuwe Time 2 Sleep-winkels. Bruno: "De warme kleur van de natuurlijk eiken planken, die het interieur perfect aanvulden, gaf voor ons de doorslag bij onze keuze voor Pergo-vloeren voor toekomstige winkels. Wij van A&B houden Pergo in ons achterhoofd voor de komende projecten."

Wij van A&B houden Pergo in ons achterhoofd voor de komende projecten.Meer informatie

Meer weten over de commerciële vloeren van Pergo? Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiraties van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op: