Pergo werkt in opdracht van de Districtsraad van South Derbyshire

maandag 4 juli 2016

Twee schitterende ontwerpen uit de Pergo Optimum Click-collectie combineren de verfijnde texturen en esthetische nuances van beton met de waterbestendige prestaties van luxueuze commerciële vinylvloeren en verrijken zo 22 nieuwbouwhuizen onder commissie van de Districtsraad van South Derbyshire.

Wij zagen Pergo luxueuze vinylvloeren bij een toonaangevende bouwtentoonstelling en waren onder de indruk van de kwaliteit en aandacht voor details, terwijl de prijs realistisch genoeg was voor ons budget.De ontwerpen Warm Grijs Beton en Geoxideerd Metaal Beton zijn aanwezig in alle keukens, badkamers en wc's van de huizen en introduceren een tijdloze esthetiek in huizen in moderne stijl van Robert Woodhead. Het bekroonde bedrijf uit Nottinghamshire heeft duurzaam bouwen hoog in het vaandel en heeft de vloer voorgeschreven in nauwe samenwerking met Districtsraad van South Derbyshire.

"Wij zagen Pergo luxueuze vinylvloeren bij een toonaangevende bouwtentoonstelling en waren onder de indruk van de kwaliteit en aandacht voor details, terwijl de prijs realistisch genoeg was voor ons budget," meldt Victoria Robb, hoofd huisvestingsontwikkeling en wijkvernieuwing voor de raad. “Het is nog te vroeg om iets te zeggen over onderhoud en duurzaamheid, maar we verwachten dat de vloeren onze huurders een geweldige vloerkeuze op de lange termijn leveren.”

Met Optimum Click kiezen voorschrijvers en ontwikkelaars voor maximale prestaties verwachten met een vloer in klasse 33 en een woongarantie van 25 jaar. Voor de Click-specificatie zijn de luxueuze Optimum-vinylvloeren voorzien van het PerfectFold V-systeem voor zowel verticaal als horizontaal vastzetten voor een snellere installatie, terwijl de TitanV-slijtagelaag ervoor zorgt dat de vloeren langdurig hun schitterende uitstraling behouden.

Dankzij de uitstekende kras-, slijtage- en vlekkenbescherming van TitanV™ zijn commerciële vinylvloeren van Pergo uitermate goed bestand tegen alledaags vuil en knoeien. Ook zijn de vloeren gemakkelijk schoon te maken. De Pergo Optimum Click-vloeren zijn 100% waterbestendig en zijn niet alleen ideaal voor gebruik in keukens of badkamers, maar kunnen ook worden gebruikt in plantenkassen, waar voorheen alleen LVT-vloeren werden gelegd.

De textuur, de esthetische kenmerken van beton en de perfecte afwerking geven de vloeren in Warm Grijs Beton en Geoxideerd Metaal Beton een authentieke look. Beiden vloeren zijn uitgevoerd in een tegelontwerp dat zacht, stil en comfortabel voor de voeten is; en uiteraard ook praktisch.

Op twee bouwlocaties in Swadlincote en Overseal is ongeveer 279 vierkante meter aan Pergo Optimum Click-vloeren met duurzame en onderhoudsarme afwerking geïnstalleerd.

Meer informatie

Meer weten over de commerciële vloeren van Pergo? Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiratie van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op: