Trend: steen geeft een sterke look

donderdag 25 juni 2015

Elke zes maanden verzamelt Oke Nollet, hoofd van Pergo's design team, al haar indrukken en invloeden van design beurzen, Pinterest activiteit en het dagelijks leven, in een uitgebreid trendrapport. Een van die trends is heel duidelijk: steen als look is nog steeds erg sterk.

De industriële trend in interieur bestaat al een tijdje en hoewel we niet allemaal het geluk hebben om in een oud omgebouwd pakhuis te wonen dat vol zit met authentieke industriële elementen, zijn er manieren om uw projecten een duidelijk stedelijke uitstraling te geven.Een van de makkelijkste manieren om een industriële uitstraling te bekomen is door industriële materialen te gebruiken. Beton is een voor de hand liggende keuze en in de afgelopen maanden hebben we een enorme toename in het gebruik van beton in het interieur gezien. Veel ontwerpers gebruiken beton momenteel op onverwachte en ongewone manieren en het lijkt erop dat er niets is dat niet kan worden gemaakt met behulp van dit veelzijdige materiaal.

Naast beton is er nog een trend in woninginrichting die een sterk stijlmoment meemaakt en overal opduikt waar we kijken. Het is verfijnd, gemakkelijk te gebruiken en ideaal voor mensen met een voorliefde voor minimalisme. Het is marmer; een trendstatement dat er prachtig uitziet met koper of roségoud, nog twee materialen die op dit moment in het voetlicht van de woninginrichting staat. Er kan veel moois worden gezegd over leisteentegel, hoe duurzaam het is, hoe geweldig het eruit ziet, en hoe veelzijdig het kan zijn.

Vandaag de dag duikt leisteen overal op, en huiseigenaren ontdekken een groot aantal toepassingen voor deze mooie stenen.

Meer weten?

Wij kunnen u helpen bij het ontwerp en duurzaamheid standaard u voor uw projecten te verwezenlijken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, referenties, innovaties en inspiraties door Pergo.

Abonneren

Neem contact met ons op: