Klassieke Pergo-uitstraling in modezaak Tøjeksperten in Thisted

woensdag 13 januari 2016

Tøjeksperten is een bekende herenmodeketen in Denemarken voor herenkleding van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Bij de keuze voor een nieuwe vloer in zijn winkel in de Deense kustplaats Thisted bleef het bedrijf trouw aan zijn eigen adagium ‘expert in herenmode’ en koos het voor de oplossing van een andere expert: een commerciële laminaatvloer van Pergo.

In de meer dan negentig winkels verspreid over Denemarken biedt Tøjeksperten stijlvolle herenkleding aan, variërend van informeel tot gekleed, waaronder spijkerbroeken van Wrangler, overhemden van Gabba en maatpakken van Hugo Boss.

We zochten een winkelvloer die naadloos zou aansluiten bij onze stijlvolle uitstraling.Mode op twee niveau's

De winkel in Thisted biedt letterlijk en figuurlijk herenkleding op twee niveau's: op de begane grond een keur aan informele en vrijetijdskleding en op de eerste verdieping herenkleding uit het midden- en hogere segment waarmee elke man kan transformeren tot een nieuwe Mads Mikkelsen. U kent hem ongetwijfeld, deze veelgeprezen Deense acteur, vanwege zijn rol in Jagten en in Casino Royal.

Een vloer met stijl

“We zochten een winkelvloer die naadloos zou aansluiten bij onze stijlvolle uitstraling”, zegt Thomas Bjerregaard Ringsborg van Tøjeksperten in Thisted. “De asgrijze laminaatvloer van Pergo tilt onze zaak naar een geheel nieuw niveau en geeft onze winkel een exclusiever karakter.”

Gebruiksgemak in een professionele omgeving

“Deze vloer is niet alleen aantrekkelijk uit esthetisch oogpunt; ook de onderhoudsvriendelijkheid is een pre in een professionele omgeving als de onze”, voegt Thomas toe. “Er komen nog wel eens klanten binnenlopen met modder aan hun schoenen. Gelukkig is het vuil zo weg, zonder sporen achter te laten, met dit onderhoudsarme laminaat. Dankzij de laminaatvloer van Pergo heeft onze winkel een schone en stijlvolle uitstraling ongeacht het jaargetijde.”

Commerciële vloeroplossingen

Bent u op zoek naar een commerciële vloeroplossing of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiraties van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op: