Jouw dedicated Pergo contactpersoon in Belgiƫ: Chris Lievens

vrijdag 10 oktober 2014

Chris Lievens is project sales manager voor België. Hij is 43 jaar oud, woont met zijn echtgenote Ruwena in het pittoreske Beveren-Leie. Als hij niet op de baan is voor Pergo houdt hij van koken, tennissen, lopen en fietsen.

Dag Chris! Vertel. Hoe ben je in de vloerenbusiness terecht gekomen? Hoe lang ben je er al actief?

Chris LievensMijn eerste ervaring met de laminaatbusiness dateert van een 15 tal jaar geleden toen ik startte bij Decolam te Moeskroen. Decolam was een fabrikant van laminaatvloeren onder het merk “Decostep”. In januari 2001 werd Decolam overgenomen door Unilin Flooring en zo ben ik dan terecht gekomen in het Belgische Quick-Step Sales team. Tot eind 2013 was ik verantwoordelijk voor de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Op 1 januari 2014 ben ik dan officieel gestart als Project Sales Manager voor Pergo Belux.

Welk Pergo project heeft jou het meest geïnspireerd?

De nieuwe E5 Mode winkel in Sint-Denijs-Westrem is een mooi voorbeeld van de authentieke look and feel van onze Pergo Premium Click vinylvloeren. Er werd geopteerd voor de Notelaar in de ganse middengang, kassazone en de kleedkamers. De stille, makkelijk te onderhouden en prachtig warme vloer wordt zowel door het winkelpersoneel als de klanten enorm gesmaakt. Technisch zijn de vloeren bovendien top : makkelijk te installeren dankzij het Perfect Fold 3.0 click systeem en geschikt voor commercieel gebruik dankzij een performante slijtlaag.

Laminaat, parket of vinyl?

Laminaat is nog steeds mijn stokpaardje omdat ik in deze business gestart ben. Bovendien is de evolutie in deze producten de laatste jaren enorm geweest. Unilin heeft constant geïnnoveerd in designs en kwaliteit wat ons “the best in class” maakt op de markt. De uitbreiding van Pergo van laminaatmerk naar een merk dat ook samengestelde parketvloeren en vinylvloeren in een ruime keuze aan uitvoeringen aanbiedt is een grote troef die door projectontwikkelaars, architecten en interieurdesigners geapprecieerd wordt.

Wat is je grootste uitdaging? Wat zou je graag gerealiseerd zien met Pergo?

Ons doel is om Pergo terug in de belgische markt te zetten. Onze technisch performante vloeren moeten weer “top of mind” worden bij iedereen die in de projectbusiness actief is. Eens dit gerealiseerd is ben ik ervan overtuigd dat vele sectoren (hotels, woonzorgcentra, grote residentiële projecten, winkelketens,….) voor onze ruime keuze aan vloerenoplossingen zullen kiezen.

Wat is je favoriete Pergo vloer? je mag er een kiezen in elke categorie.

Laminaat : De lange plank Zilver eiken. Een authentiek plank zijdemat afgewerkt. Het onderscheid met een echte parketvloer is nauwelijks merkbaar. Bovendien is deze, net als 83 andere Pergo laminaat decoren, verkrijgbaar in 3 gebruiksklasses (klasse 32, 33 en 34 : van normaal commercieel gebruik tot extreem commercieel gebruik).

Vinyl : De grijze betontegel. Een fantastisch voorbeeld van de authenticiteit die onze R & D mensen dagelijks uit hun mouw schudden.

Parket : De Vintage Eik Grijs in de Svalbard collectie. Een echt rustieke geoliede en diep geborstelde plank die elke ruimte omtovert tot een aangename plaats om te vertoeven.

Meer weten

Contacteer Chris telefonisch of per e-mail. Hij helpt je om de perfecte oplossing te vinden voor jouw project.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief voor al het laatste Pergo nieuws, innovaties, inspiratie en referenties.

Schrijf in

Connect with us:

E5 Mode: de stille, makkelijk te onderhouden en prachtig warme vloer wordt zowel door het winkelpersoneel als de klanten enorm gesmaakt.