Pergo staat mee op de scène van de Vine Hall School

vrijdag 19 december 2014

Voor de herinrichting van het theater van deVine Hall School in East Sussex werd gekozen voor Pergo's Original Excellence commerciële laminaatvloer vanwege zijn fantastische prestaties.

Zo'n 125m2 Original Excellence Supreme Beech 3 Strip werd gebruikt om het hoofdpodium te voorzien van een aantrekkelijke, makkelijk te onderhouden en slijtvaste vloer die de opvoeringen perfect zal weergeven! Geselecteerd door één van de belangrijkste theateradviesbureau's in het Verenigd Koninkrijk, Theatretech, dat Pergo's laminaatvloer al eerder aanprees, beantwoordde Orginal Excellence perfect aan de noden die de school had: een slijtvaste en makkelijk te onderhouden vloerbedekking.

Pergo biedt 84 laminaatvloeren aan in drie verschillende specificaties, zodat telkens de juiste keuze kan gemaakt worden voor een project, zonder daarbij aan design in te boeten. Original Excellence is bestemd voor Class 33 omgevingen en is uitgerust met zowel een TitanX Advanced oppervlaktebescherming als een makkelijk te installeren PerfectFold 3.0 lijmloze verbinding.

TitanX Advanced is antistatisch en bevat alumium-oxide deeltjes die een maximale slijtvastheid bieden en bestand zijn tegen een intensief gebruik. Met een verbeterde impactweerstand en een extra bovenlaag die beschermt tegen krassen, zijn de Pergo vloeren die uitgerust zijn met TitanX Advanced, één van de meest duurzame laminaatvloeren geschikt voor commercieel gebruik.

Het was makkelijk om Original Excellence aan te bevelen, omdat we wisten dat het product ons de langdurige goed-uitziende vloer zou leveren die de school nodig had voor deze drukke omgeving.

“We kozen voor een laminaatvloer van Pergo omdat die beantwoordde aan de eisen van de school inzake prestaties en stijl. Vroegere ervaringen met Pergo producten maakten het makkelijk voor ons om Original Excellence aan te bevelen, omdat we wisten dat het product ons de langdurige goed-utziende vloer zou leveren die de school nodig had voor deze drukke omgeving.” zegt Mick Way, Theatretech.