Milieukeurmerken voor Pergo parket

Alle materialen die bij de productie van onze parket worden gebruikt, zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, zodat we zeker weten dat ze ecologisch verantwoord zijn.

De eerste vloerenfabrikant die het Nordic Ecolabel ontving

Onze toewijding aan het milieu leidde ertoe dat Pergo als eerste vloerenbedrijf het Nordic Ecolabel ontving: de Groene Zwaan. De Zwaan garandeert dat onze producten gecertificeerd zijn als een goede, milieuvriendelijke keuze ten aanzien van het totale effect op het milieu.

We hebben hetzelfde in het vizier voor onze nieuwe houtvloeren. De kern is vervaardigd van duurzaam hout. De toplaag is afkomstig van duurzaam beheerde eiken- en essenbossen in Europa. Alle door ons gebruikte lakken en oliën voldoen aan strenge internationale emissienormen, zodat u zorgeloos van uw houten vloer kunt genieten in de wetenschap dat deze met respect voor het milieu is vervaardigd.

PEFC-gecertificeerd

Al onze houtvloeren zijn PEFC-gecertificeerd (Programma voor de Erkenning van Bos Certificeringssystemen). Dit maakt duidelijk dat het hout dat in deze producten is verwerkt afkomstig is van duurzame beheerde bossen.

Nordic Ecolabel PEFC

Lees meer over hoe we ons inzetten voor het milieu