Pergo, uw ideale vloerpartner


Laminaat

Recent bracht Pergo de Sensation collectie op de markt, deze laminaatvloeren zijn beter dan ooit beschermd tegen water dankzij de nieuwe AquaSafe-techonologie en bovendien zien en voelen deze laminaatvloeren als echte houten planken!


Dankzij de gepatenteerde TitanX™-toplaagbescherming behoudt een Pergo-laminaatvloer zijn mooie afwerking. TitanX™ is een technologie die bestaat uit meerdere beschermlagen van aluminium oxidedeeltjes die de vloer optimaal beschermt tegen slijtage en krassen. De speciale stootvaste lagen zorgen er samen met het hoogwaardige kernmateriaal TitanX™ tevens voor dat de vloer zeer goed bestand is tegen vallende voorwerpen en hoge hakken.


Het leggen van uw Pergo-vloer gaat nu sneller en eenvoudiger dan ooit. Alle Pergolaminaatvloeren van alle kwaliteitsniveaus zijn voorzien van het innovatieve PerfectFold™ 3.0-kliksysteem, waardoor u de vloer op drie verschillende manieren kunt installeren. U hoeft alleen de planken aan elkaar de klikken op de manier die voor u het beste werkt, zodat de vloer in een mum van tijd is gelegd. Dankzij het PerfectFold™ 3.0-systeem kunt u de planken probleemloos optillen en zelfs vervangen mocht dit nodig zijn.


Vinyl

Pergo vinylvloeren beschikken over een beschermende TitanV™ toplaag en een gesloten oppervlak, zo kan vuil eenvoudig worden weggeveegd en is de vloer bestand tegen krassen en impactschade. Bovendien is de vloer 100% waterbestendig!


Ons gepatenteerde kliksysteem PerfectFold™ V is speciaal ontworpen voor vinylvloeren en biedt zowel verticale als horizontale vergrendeling voor een snelle en eenvoudige installatie. Schuif of klik de vloer gewoon in zijn plaats! PerfectFold™ V is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar ook sterk en betrouwbaar. Waar andere vinylvloeren problematisch kunnen zijn, helpt de kracht van PerfectFold™V uw vloer om stabiel te blijven.


Onze vinylvloeren zijn niet alleen bestand tegen water, ze kunnen ook tegen de warmte van de zon. Dankzij een nieuw productieproces waarbij we de volledige controle hebben over elke stap en alle gebruikte materialen, kunnen we stabiliteit garanderen die de industriële normen overschrijdt.


Wood

Net als elke Pergo-vloer is onze nieuwe parketcollectie ontworpen voor maximale duurzaamheid. Onze parketvloeren zijn verkrijgbaar in een geoliede of gelakte versie. Onze nieuwe extra matte lak bezorgt de vloer de extra matte look van een geoliede of zelfs onbehandelde houten vloer.


Uiterst eenvoudige installatie dankzij ons revolutionair kliksysteem PerfectFold™ 3.0 en de vooraf aangebrachte finish zodat u de vloer meteen in gebruik kunt nemen.

Geïnteresseerd in PERGO? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Chris Lievens: Chris.Lievens@unilin.com - 0476/90 79 19
Pascal De Man: Pascal.DeMan@unilin.com - 0473/73 26 11