Technische kenmerken vinylvloeren

De vinylplanken of -tegels zijn opgebouwd uit 5 verschillende lagen en elke laag is ontworpen om de vloer er jarenlang mooi uit te laten zien. Dankzij de meerlaagse structuur van onze vinylvloeren zijn deze zeer slagvast en worden deuken voorkomen.

Hoogwaardige meerlaagse structuur

Technische kenmerken Pergo vinyl
  1. Beschermende TitanV™-laag die bestand is tegen krassen, vlekken en slijtage
  2. Fijnbedrukte dessinlaag van vinyl
  3. Zeer slagvaste vinylkern
  4. Extra stabiliserende laag met glasvezel
  5. Zeer slagvaste onderlaag van vinyl

Eigenschappen


Eenvoudige installatie Eenvoudige installatie
Met het PerfectFold™V-systeem wordt installatie snel en eenvoudig. U vouwt de planken gewoon op hun plek met een van de drie methoden en u bent in een mum van tijd klaar.

Bescherming tegen slijtage Bescherming tegen slijtage
Het oppervlak van Pergo-vinyl biedt een meerlaagse beschermende vloerafwerking. De beschermende TitanV™-laag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en slijtage en is onderhoudsvriendelijk.

GeluidsverminderingGeluidsvermindering
De zachte vinylvloer vermindert stapgeluid en biedt een stille en comfortabele loopervaring.

Slagvastheid Slagvastheid
Het vinyloppervlak van Pergo kent een meerlaagse opbouw. In combinatie met het dichte kernmateriaal garandeert dit een zeer hoge slagvastheid en voorkomt dat putjes worden gevormd, zodat uw vloer wordt beschermd tegen potentiële beschadiging.

Zwenkwielen Zwenkwielen
De meerlaagse opbouw van Pergo-vinyl in combinatie met de eigenschappen van de kernlaag is ontworpen om weerstand te bieden tegen beschadiging door zwenkwielen.

Brandwerendheid Brandwerendheid
Pergo-vinylvloeren hebben een natuurlijke hoge brandwerendheid. Zij zijn ontwikkeld om te voldoen aan alle Europese vereisten voor wat betreft installatie in vluchtroutes en vergaderruimtes.

Waterafstotend Waterafstotend
Ons Moisture Resistance System combineert de eigenschappen van de kern met een sterk en nauwsluitend klikprofiel. Daarom hebben Pergo-vinylvloeren nauwelijks te evenaren waterbestendige eigenschappen.

Hygiënisch Hygiënisch
Een Pergo-vinylvloer verbetert de hygiëne en zorgt voor een schoner huis. Het afgedichte oppervlak voorkomt bacteriën en helpt het aantal benodigde reinigingsmiddelen te verminderen.

Onderhoudsvriendelijk Onderhoudsvriendelijk
De beschermende Pergo TitanV™-laag is bestand tegen vuil, is onderhoudsvriendelijk en kan zonder inspanning worden gereinigd. Het solide ontwerp van de klikverbindingen voorkomt tevens dat het vuil in de verbindingen binnendringt.