Geen koude voeten meer dankzij QuickHeat

Met QuickHeat geniet je slim en eenvoudig van vloerverwarming. Geen gedoe met het storten van beton. Je hebt niet eens een elektricien nodig. Rol gewoon de folies uit en klik ze aan elkaar. Bevestig de thermostaat aan de muur en steek de stekker in het stopcontact. Eenvoudiger kan echt niet.


Van QuickHeat krijg je het niet alleen warm, het voelt ook comfortabel aan onder je voeten. Je kunt je primaire verwarmingssysteem bovendien aanvullen met QuickHeat. Zo kun je de temperatuur meestal 2 tot 3 graden lager instellen dan wanneer je alleen met radiatoren zou verwarmen. De meegeleverde timer kan ingesteld worden voor 5 + 2 dagen.

1. Snel en comfortabel warm

Het QuickHeat-systeem bestaat uit verschillende lagen: de verwarmingsfolie genereert warmte, de XPS-matten stuwen de warmte omhoog en de twee dampdichte scheidingslagen voorkomen dat de op de ondervloer aanwezige dampen opstijgen.

2. Ingebouwde veiligheidsfunctie

QuickHeat heeft een ingebouwde elektrische veiligheidsfunctie (RCD-verliesstroomschakelaar) die de stroom automatisch onderbreekt als er een storing optreedt. Uiteraard is het systeem voorzien van een certificaat voor doe-het-zelf-plaatsing en voldoet het aan de internationale normen voor verwijderbare vloeren.

3. Draadloze thermostaat in elke ruimte

Met QuickHeat stel je de temperatuur in elke kamer eenvoudig en nauwkeurig af. Klik de folies aan elkaar zodra ze uitgerold zijn en verbind de laatste folie via een kabel met de thermostaatkit. Stel vervolgens de draadloze thermostaat in op de gewenste temperatuur.