PROJECTVLOEREN

Een projectvloer vormt het toneel van het echte leven en dat betekent een constante blootstelling aan mechanische slijtage, schuring, impactgewicht en voortdurende belasting. En om de schoonheid intact te houden, moet design hand in hand gaan met duurzaamheid.

Pergo ontvangt als eerste EU Ecolabel voor laminaatvloeren
vrijdag 16 maart 2018
Ecologische verantwoordelijkheid is een belangrijk punt voor Pergo. Pergo was de eerste vloerenfabrikant die het Nordic Swan Ecolabel ontving, en voldoet zelfs aan de nieuwe, strengere criteria voor dit label. Daarbovenop is Pergo de eerste om het Europese Ecolabel voor laminaatvloeren te ontvangen via zijn moederbedrijf UNILIN: een label voor milieuvriendelijkheid dat wordt toegekend aan producten en diensten die doorheen hun levenscyclus beantwoorden aan hoge milieunormen: van de ontginning van grondstoffen tot productie, distributie en afvoer.
Meer lezen
Pergo-parket vs. rollerderby: 1-0
woensdag 1 februari 2017
Pergo is voortdurend op zoek naar uitdagende manieren om de robuustheid van zijn producten in de kijker te zetten, en besliste daarom om zijn parketvloer bloot te stellen aan een zware test. In november 2016 installeerde het bedrijf in Amsterdam een vloer in Svalbard Sublime Oak met een oppervlakte van 200 m². Het nodigde vervolgens twee rollerderbyteams uit om de strijd met elkaar aan te gaan. Tijdens een zinderende wedstrijd kreeg de parketvloer het zwaar te verduren.
Meer lezen
Neem contact op met onze specialist

Chris, onze specialist op het gebied van commerciële vloeren, helpt u graag om de perfecte oplossing te vinden voor uw specifieke projectbehoeften.

Neem contact met ons op:

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief voor alle laatste nieuws, innovaties en inspiratie.