Go to content Go to search
grijze laminaat in hotellobby

Commerciële vloeroplossingen van Pergo

Welkom bij Pergo – de uitvinder van laminaat. We zijn al sinds 1977 bezig met het ontwerpen van duurzaamheid. We kennen als geen ander het belang van een mooie, praktische vloer en we houden van een nieuwe uitdaging. Ons aanbod is doorheen de jaren fors gegroeid dankzij innovatief denken en omvat nu vloeroplossingen op basis van laminaat, vinyl en parket. Vandaag kunnen wij, als merk van Unilin, met trots een van de meest uitgebreide vloerassortimenten voor residentiële en commerciële projecten wereldwijd aanbieden.

DOWNLOADCENTRUM

Download instructies, certificeringen en andere essentiële documenten die je nodig hebt voor je vloerproject.
Ga naar het downloadcentrum
downloadpictogram

STALEN

Bestel vloerstalen en ontdek hun unieke kleuren en texturen. Kies de juiste vloer voor je project.
Vind je droomvloer
pictogram staal
donkerbruin laminaat in restaurant

Referenties waar we trots op zijn

Bij Pergo weten we dat elke ruimte - of het nu een drukke hotellobby, een bedrijvige fitness of een levendige schoolhal is - een vloer nodig heeft die stijl, duurzaamheid en functionaliteit combineert. Ons veelzijdige assortiment vloeropties is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van verschillende omgevingen.

gerecycleerde houtvezels

Grenzen verleggen

We vervaardigen onze vloeren zo duurzaam mogelijk en innoveren voortdurend om de potentiële impact ervan op onze planeet te minimaliseren. Onze vloeren zijn gemaakt om te blijven – vanaf het moment dat ze worden geplaatst, een leven lang. De meeste ervan zijn zelfs bekroond met 's werelds strengste milieucertificeringen.

Best verkochte vloeren