Sensation - Waterbestendige laminaatvloeren

De Pergo Sensation-collectie geeft een heel nieuwe dimensie aan het concept commerciële laminaatvloeren – zelfs op het gebied van waterbestendigheid. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over water op de vloer, dit is het perfecte alternatief voor keukens, badkamers en vestibules!

Ontdek onze Sensation vloeren  Gratis samples

Ongelooflijk waterbestendig

De nieuwe Pergo Sensation-vloeren zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook baanbrekend op het gebied van prestaties. Dankzij de nieuwe AquaSafe-technologie is uw nieuwe laminaatvloer beter dan ooit beschermd tegen water!

De toplaagbescherming van onze nieuwe Sensation-vloeren loopt helemaal door tot in de v-groeven, zodat het oppervlak geheel afgesloten is. Daarnaast zorgt een waterafstotende coating op de plank ervoor dat er geen water in de vloer kan trekken. Doordat een Sensation-vloer waterbestendig is, is deze ook zeer hygiënisch. Vuil en water blijven simpelweg op het oppervlak liggen en kunnen eenvoudig verwijderd worden. We kunnen dus met alle recht zeggen dat de nieuwe Pergo-vloer een ware sensatie is, zowel als het aankomt op design als op prestaties!

35 jaar geleden introduceerden we laminaatvloeren. Nu doen we dat weer!


Laat je inspireren