Pergo Sensation laminaat

Met Pergo Sensation hebben wij laminaat helemaal opnieuw uitgevonden. Je ogen zullen het verschil meteen opmerken. Wrijf eens met je vingers over het vloeroppervlak. Je zult versteld staan. Het authentieke, natuurgetrouwe oppervlak wordt mogelijk gemaakt door een innovatieve techniek ('embossed in register', synchrone oppervlakstructuur) die de diepe groeven van hout nagenoeg perfect kan nabootsen. De natuurlijke look wordt verder kracht bijgezet door een gloednieuwe matte afwerking die nog meer het gevoel van hout oproept. De AquaSafe technologie zorgt voor een waterbestendige vloer, ook bij de voegen. Het resultaat is echt een Pergo Sensation!

Pergo Aquasafe Technology

AQUASAFE TECHNOLOGIE

Met Pergo Sensation hebben wij laminaat helemaal opnieuw uitgevonden. De AquaSafe technologie zorgt voor een waterbestendige vloer, ook bij de voegen: een klikvoegtechnologie, geperste voegen en een waterafstotende coating voor een unieke bescherming.

Embossed in register

EMBOSSED IN REGISTER (SYNCHRONE OPPERVLAKSTRUCTUUR)

Het authentieke, natuurgetrouwe oppervlak wordt mogelijk gemaakt door een innovatieve techniek ('embossed in register', synchrone oppervlakstructuur) die de diepe groeven van hout nagenoeg perfect kan nabootsen. De natuurlijke look wordt verder kracht bijgezet door een gloednieuwe matte afwerking die nog meer het gevoel van hout oproept.

Opbouw van Pergo Sensation laminaat

  1. Aquasafe waterafstotende coating
  2. Aquasafe klikvoegtechnologie en technologie met geperste voeg
  3. Krachtig samengedrukte kanten voor een eenvoudige plaatsing
  4. Hoge stootbestendigheid (TitanX technologie)
  5. Natuurgetrouwe houtstructuur ('embossed in register', synchrone oppervlakstructuur). Tot 1,5 mm ingedrukt in HDF-kern.

Ontdek ons Sensation assortiment:

Top