TECHNISCHE KENMERKEN VAN LAMINAATVLOEREN

Pergo laminaatvloeren bestaan uit verschillende lagen die er allemaal toe bijdragen dat de vloer jaar na jaar prachtig blijft ogen en aanvoelen. De meerlaagse structuur garandeert een maximale duurzaamheid. Bovendien zorgt het gepatenteerde PerfectFold kliksysteem van Pergo voor een snelle en makkelijke plaatsing.

Opbouw van een laminaatvloer

  1. Superieure slijt- en krasbestendigheid
  2. Uiterst helder dessin
  3. Uitstekende schokbestendigheid
  4. Vochtbestendige HDF-kern
  5. Rugstabilisator

Bescherming tegen slijtage

Bescherming tegen slijtage

Het gepatenteerde TitanX™ oppervlak van Pergo is de beste meerlaagse beschermende vloerafwerking op de markt. Deze technologie biedt een slijtvastheid die de normale standaarden voor commerciële omgevingen ruim overschrijdt.

Stootbestendigheid

Stootbestendigheid

De unieke meerlaagse opbouw van ons TitanX™ oppervlak zorgt samen met een dicht kernmateriaal voor een erg hoge stootbestendigheid, wat betekent dat vallende voorwerpen en naaldhakken niet langer een probleem zijn.

Stoel met wielen

Krasbestendig

Het TitanX™ oppervlak heeft een extra beschermende laag die de beste kras- en slijtbestendigheid op de markt biedt. Je Pergo vloer zal dus veel langer dan andere laminaatvloeren blijven stralen.

Waterbestendigheid

Waterbestendigheid

Pergo combineert vochtbestendige kernmaterialen met een sterke en nauw aansluitende klikvoeg. Het resultaat: één van de meest vochtbestendige vloeren op de markt.

Antistatisch

Antistatisch

Pergo laminaatvloeren elimineren statische elektriciteit. Elektrostatische ladingen worden afgevoerd via elektrisch geleidende grafiet in de vloer. Dankzij deze methode beantwoorden onze vloeren aan de strengste marktvereisten voor het weren van statische elektriciteit.

Brandbestendigheid

Brandbestendigheid

Een Pergo vloer met TitanX™ oppervlak is dankzij de meerlaagse constructie goed bestand tegen vuur. Reken daar nog de dichtheid van de kern bij en je bent verzekerd van een erg snelle warmeafvoer.

Makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

Het PerfectFold™ V systeem garandeert een snelle en eenvoudige plaatsing. Kies een van de drie methodes om de planken in elkaar te klikken en voor je het weet, ben je klaar.

Hygiënisch

Hygiënisch

Bacteriën hebben voedsel en vocht nodig om te kunnen gedijen. Het nauw aansluitende, makkelijk te reinigen TitanX™ oppervlak maakt dit onmogelijk, wat zorgt voor een uiterst hygiënische vloer, zonder nood aan chemische ontsmettingsmiddelen.

Onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

Een Pergo vloer met TitanX™ oppervlak is stukken makkelijker schoon te maken dan een gewone vloer. De reden hiervoor is dat het TitanX™ oppervlak dermate goed verzegeld is dat vuil zich er niet op kan hechten.

Stoel met wielen

Embossed in register (synchrone oppervlakstructuur)

Zorgt ervoor dat de Sensation dessins van Pergo indrukwekkend realistisch ogen. Het matte oppervlak past perfect bij het patroon van het dessin.

Top