Dag van de afwerking

ReadyFit®

Met ReadyFit® is een Pergo vloer in een oogwenk geplaatst. Elke ruimte wordt met behulp van een hoogtechnologische scanner nauwkeurig opgemeten, waarna wij voorgesneden panelen bezorgen. Die panelen kunnen vervolgens netjes op hun plaats geklikt worden. Je hoeft hiervoor alleen maar het meegeleverde gepersonaliseerde lay-outplan te volgen. Dankzij deze nieuwe technologie verloopt de plaatsing minstens twee keer sneller. Deze stille en stofvrije innovatie maakt het bovendien mogelijk om in ruimtes te werken die al volledig functioneel zijn. Geen zaagwerk, geen stof, geen zorgen. Ben je er klaar voor?

Waterbestendig laminaat ‘Sensation’

Met Pergo Sensation hebben wij laminaat helemaal opnieuw uitgevonden. De AquaSafe technologie zorgt voor een waterbestendige vloer, tot in de voegen: een klikvoegtechnologie, geperste voegen en een waterafstotende coating bieden een unieke bescherming. Pergo laminaatvloeren zijn bovendien de duurzaamste uit hun soort en dragen het EU label en Nordic Swan.

Rigid Vinyl

Pergo vinyl vloeren zijn bijzonder duurzaam (100% vrij van ftalaten), zijn extreem krasbestendig, waterbestendig en vragen een minimum aan onderhoud. Designs zijn er in diverse stijlen: hout, beton, arduin. De nieuwe Pergo Rigid Vinyl collectie vindt het vinyl opnieuw uit. Kom deze wereldprimeur ontdekken op stand 47 van Pergo!

Visgraat parket SANDHAMN

Nog een nieuwigheid op de stand van Pergo: Sandhamn parket. Deze visgraatparket is bijzonder makkelijk te installeren dankzij het kliksysteem en makkelijk te onderhouden. Geef een authentiek karakter aan uw vloer: zaagsnede structuur, uitgesproken groeven en natuurlijk variërende tinten.

Dag van de afwerking

Wanneer?

Dinsdag 27 november 2018

Waar?

Brussels Kart Expo
Stand Pergo: 47


sandhamn

Top