NIEUWE reeksen premium laminaat:
BERGEN, STAVANGER, DRAMMEN & MANDAL.

Als uitvinder van laminaatvloeren meer dan 40 jaar geleden, blijven wij onophoudelijk innoveren. Trouw aan de waarden van Pergo met zijn Zweedse erfgoed, blijft de nadruk liggen op kwaliteit op alle niveaus: prestaties, gemakkelijke installatie, design en duurzaamheid. De introductie van de vier nieuwe premium laminaatreeksen BERGEN (PRO), STAVANGER (PRO), MANDAL (PRO) en DRAMMEN (PRO) getuigt hiervan. Allemaal ontworpen en geproduceerd in België (Europa), met een compleet assortiment accessoires (plinten in bijpassende kleur, profielen voor zwaar gebruik, enz.) en gecertificeerd door internationale ecolabels.

EXTREME PRESTATIES

De Titan X-oppervlaktebescherming zorgt voor een superieure slijt- en krasbestendigheid, met speciale stootlagen op een vochtbestendige HDF-kern. Alle nieuwe reeksen zijn verkrijgbaar in gebruiksklasse 32 (AC4) voor normaal commercieel gebruik, terwijl ‘PRO’ achter de naam van de reeks de gebruiksklasse 33 (AC5) aangeeft, geschikt voor zwaar commercieel gebruik.
Bovenal zijn de nieuwe reeksen waterbestendig dankzij de unieke AquaSafe-technologie, waardoor een verzegeld oppervlak ontstaat – tot diep in de voegen – dat op efficiënte wijze verhindert dat er water in de vloer dringt.
Dankzij de extreme weerstand op alle niveaus zijn deze laminaatvloeren de geschikte oplossing voor badkamers, keukens en bijv. intensief belopen zones in commerciële projecten.

SNELLE PLAATSING

Dankzij ons gepatenteerde kliksysteem Uniclic klik je de laminaatvloer heel gemakkelijk op zijn plaats. Het systeem is ontworpen voor commerciële toepassingen en heeft een zeer sterk en stabiel vergrendelingsmechanisme. Wij raden je aan een ondervloer met dampscherm te gebruiken om de beste vloerprestaties te garanderen.

SENSATIONEEL DESIGN

De series Bergen en Stavanger zijn voorzien van de natuurgetrouwe look, ‘Sensation’ genaamd: de diepe structuur brengt elke bloem van het houtmotief naar voren, terwijl de matte afwerking de naturalistische look-and-feel compleet maakt.

GECERTIFICEERDE DUURZAAMHEID

Zoals al onze laminaatoplossingen zijn ook de nieuwe reeksen gemaakt van verantwoord gewonnen grondstoffen, energie-efficiënt geproduceerd en gecertificeerd door internationale labels zoals het EU Ecolabel, Nordic Swan Ecolabel, PEFC, M1, EPD, A+.

4 nieuwe reeksen - 36 nieuwe dessins

Stavanger Pro by Pergo

STAVANGER (PRO)

Een waterbestendige laminaatvloer met brede planken met 4 groeven. Pergo Stavanger-vloeren zijn ontworpen met een subtiele knipoog naar industrieel design. Authenticiteit en eenvoud gaan hand in hand dankzij de combinatie van materialen en een mix van perfect uitgebalanceerde houtdessins. De innovatieve AquaSafe-technologie biedt tevens een uitstekende waterbestendigheid, wat de duurzaamheid en veiligheid ten goede komt.

Ontdek alle Stavanger-vloeren


Bergen Pro-laminaat by Pergo 

BERGEN (PRO)

Bergen is een assortiment van waterbestendige, smalle laminaatplanken met 4 groeven. Kies voor Bergen-vloeren en voeg een vleugje prestige toe met elegante, maar toch chique dessins. Een selectie voor wie wil interageren met de natuur. Dankzij de innovatieve AquaSafe-technologie is deze reeks geschikt voor elke ruimte in je project, zelfs badkamers of keukens.

Ontdek alle Bergen-vloeren


Drammen Pro by Pergo 

DRAMMEN (PRO)

Een waterbestendige laminaatvloer in standaardformaat met 4 groeven. Ga voor een slimme oplossing en praktische voordelen met Drammen-vloeren, een combinatie van technologie met haptische dessins. De dessins variëren van subtiel tot rustiek, maar één ding hebben ze alle gemeen, ze geven je een ontspannen gevoel. De innovatieve AquaSafe-technologie biedt een uitstekende waterbestendigheid, wat de duurzaamheid en veiligheid ten goede komt.

Ontdek alle Drammen-vloeren


Mandal Pro by Pergo 

MANDAL (PRO)

Waterbestendige laminaatvloer in standaardformaat zonder groeven. Onze Mandal-collectie biedt een moderne, minimalistische uitstraling. De collectie is herleid tot de essentie. De dessins zorgen voor een warm en welkom gevoel. Het bezorgt je kamer een modern en toch authentiek tintje. De innovatieve AquaSafe-technologie biedt een uitstekende waterbestendigheid, wat de duurzaamheid en veiligheid ten goede komt.

Ontdek alle Mandal-vloeren