NIEUWE reeksen luxueus, rigide vinyl:
GLOMMA PRO, NAMSEN PRO & VISKAN PRO.

De Pergo luxe RIGID vinylplanken en -tegels combineren alle topprestaties in één vloeroplossing: natuurlijke dessins, extreem kras-, slijt- en stootbestendig en zacht en geruisloos om op te lopen. Dankzij het watervaste kliksysteem is het oppervlak volledig verzegeld en dus zelfs toepasbaar in natte ruimtes zoals bijv. badkamers, keukens, winkels en fitnesscentra. De rigide composietkern maakt de planken en tegels tot de perfecte all-round oplossing voor onregelmatige ondervloeren: renovatieprojecten. De benaming ‘PRO’ geeft aan dat alle nieuwe reeksen verkrijgbaar zijn in gebruiksklasse 33, geschikt voor zwaar commercieel gebruik. Ontworpen en vervaardigd in België, Europa.

KAMPIOEN IN RENOVATIE

Pergo luxe RIGID-vinyl heeft twee met glasvezel versterkte rigide lagen om te voorkomen dat de vloer gaat telegraferen en opkrullen of bol staan, waardoor de vloer gemakkelijk te installeren is op onregelmatige ondervloeren, een perfecte oplossing voor renovaties zonder bijv. keramische tegels te moeten verwijderen.

De superieure beschermende toplaag is extreem kras-, vlek- en slijtbestendig en vertoont een trendy, extra matte afwerking voor een authentiek karakter. De flexibele binnenlaag zorgt voor een optimale geluidsabsorptie en een zacht, warm en comfortabel gevoel onder je voeten.

WATERBESTENDIG

Dankzij het unieke kliksysteem zijn de planken en tegels gemakkelijk te installeren en is het oppervlak volledig verzegeld en bestand tegen water en vuil.

DUURZAAM

Bij Pergo doen we er alles aan om onze ecologische impact en ook die van onze klanten te reduceren. Duurzaamheid is een topprioriteit in elke fase van de levenscyclus van de Pergo Vinyl-vloer. Van aankoop en productie tot distributie en tijdens de volledige levenscyclus van de vloer, blijven wij zoeken naar meer (energie-)efficiënte processen om onze impact op het milieu te minimaliseren.

3 nieuwe reeksen - 32 nieuwe dessins

Glomma Pro by Pergo

GLOMMA PRO

Lange & brede rigid vinyl-planken voor plaatsing met een kliksysteem, zelfs op een onregelmatige ondervloer - extra slijtbestendig. Glomma pro laat je huis ademen. De royaal bemeten planken geven je kamers een ruimtelijker gevoel. De texturen en variaties roepen de natuur op, voor een vleugje deugdzame authenticiteit.

Ontdek alle Glomma Pro-vloeren


Namsen Pro by Pergo 

NAMSEN PRO

Rigid vinyl-planken in standaardformaat voor plaatsing met een kliksysteem, zelfs op een onregelmatige ondervloer - extra slijtbestendig. Namsen pro wil maar al te graag behagen en past in elke kamer. Onderscheidend voor dit assortiment zijn de natuurgetrouwe dessins. Je kunt de houtbloemen en -noten bijna voelen, is het niet?

Ontdek alle Namsen Pro-vloeren


Viskan Pro by Pergo

VISKAN PRO

Rechthoekige rigid vinyl-tegels voor plaatsing met een kliksysteem, zelfs op een onregelmatige ondervloer - extra slijtbestendig. Het Viskan pro-assortiment is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van steen. De Rigid Vinyl-tegels zien eruit als the real deal, maar zijn in feite minder fragiel dan, zeg maar, je favoriete soort marmer. Met tegels krijg je bovendien de authentieke uitstraling zonder het koude gevoel onder je voeten.

Ontdek alle Viskan Pro-vloeren