Schoonmaakproducten voor houten vloeren voor commercieel gebruik

Pergo houten vloeren voor commercieel gebruik zijn ontworpen om vuil en stof te weren, wat inhoudt dat ze erg makkelijk te reinigen en onderhouden zijn. En om het schoonmaken nog makkelijker te maken, biedt Pergo schoonmaakproducten die speciaal voor onze vloeren ontwikkeld zijn. Als je het eenvoudige advies dat je hier leest opvolgt, zal je Pergo vloer er nog vele jaren even goed blijven uitzien.

EEN SPECIALE BEHANDELING VOOR JE GEOLIEDE HOUTEN VLOER

Geoliede houten vloeren moeten regelmatig onderhouden worden om er optimaal te blijven uitzien. Als je je vloer elke week reinigt met Pergo schoonmaakproducten, moet je één keer per maand ook een normale onderhoudsolie aanbrengen. Naast het normale onderhoud raden wij bovendien aan om je houten vloer jaarlijks of wanneer nodig te behandelen met een intensieve onderhoudsolie.

Download de PDF-instructies

PGCLEANALL1000 Accessoires voor laminaat Allround Floor Cleaner PGCLEANALL1000
Allround Floor Cleaner
PGCLEANALL1000
Allround reinigingsmiddel. Speciaal ontwikkeld voor het reinigen van laminaat- en houten vloerbekleding. Ideaal voor het verwijderen van vuil, vetvlekken en voetafdrukken, maar ook voor dagelijkse reiniging.
1000 ml
PGREPAIR Accessoires voor laminaat Reparatiewas PGREPAIR
Reparatiewas
PGREPAIR
Reparatiewas. Repareer de kleur van beschadigde planken snel en eenvoudig met was in kleuren die passen bij het Pergo-houtkleurenpalet. Bevat 1 smeltmes, 1 kam, 7 wasblokjes.
Inhoud: 1 warmte mes, 1 kam, 7 wax blokjes
PGCLEANINGKIT Accessoires voor laminaat Schoonmaakset PGCLEANINGKIT
Schoonmaakset
PGCLEANINGKIT
Reinigingsset van hoogwaardige kwaliteit met extra lange ergonomische handgreep en een dweilhouder.
Inhoud: dweil houder, hoog kwalitatieve dweil
Top