Design Hotel

Bij de renovatie van de 27 kamers werd de nadruk gelegd op de beleving van de mensen. Het belangrijkste doel is het overbrengen van ervaring, avant-garde en betrouwbaarheid. In dit opzicht wil 987 Design Prague Hotel zich uiterst concurrerend opstellen door zijn faciliteiten te moderniseren, een hoogwaardige dienstverlening te garanderen en de rol van pionier op zich te nemen op het gebied van nieuwe trends.

Het 987 Design Prague Hotel is gelegen op een oogverblindende locatie in het historische centrum van Praag en belichaamt een dramatische en gedurfde heruitvinding van het stedenbouwkundig ontwerp. Het slimme, geestige en geraffineerde ontwerp van Gca Architects is een briljante synergie van invloeden. Het hotel ademt als het ware energie, vitaliteit en magie. Uniek zijn de interactieve lichtdisplays in elke kamer, die de gasten aanmoedigen om hun eigen individuele ruimte te personaliseren.

 

Aan het begin van de 19e eeuw was het huidige hotelgebouw in het centrum van Praag bij de oprichting bestemd als appartementencomplex. Het nummer in de hotelnaam verwijst naar het bloknummer en geeft het hotel een unieke bestemming. Ongeëvenaarde details ontworpen door Philippe Starck onderscheiden het 987 Design Prague Hotel van alle andere.

 

Als vloeroplossing voor de 27 kamers werd gekozen voor Pergo-laminaat Modern Plank Herenhuis eiken, een natuurlijk eikenhouten dessin met een uitgesproken vintage uitstraling. Het maakt deel uit van onze Pergo Sensation-collectie met AquaSafe-technologie en is vrijwel niet te onderscheiden van echt hout. Bovendien is het laminaat uitzonderlijk watervast. Genuine™-rustiek – een oppervlaktetextuur die details zoals scheuren, knopen en geschraapte effecten accentueert, voorziet deze laminaatvloer van een zijdematte afwerking en natuurgetrouwe scheuren en knopen. Het authentiek gevoel van houten planken wordt verder versterkt door de voegen langs de vier randen. En met het kwaliteitsniveau van Pergo's gebruiksklasse 33 (AC 5), zal je genieten van een vloer die het hoofd weet te bieden aan de alledaagse uitdagingen.