Technische kenmerken van vinylvloeren voor commercieel gebruik

Al onze vloeren hebben dezelfde superieure beschermende toplaag die kras-, vlek- en slijtagebestendig is, alleen de eisen voor het leggen en de ondervloeren zijn anders.

Pergo Rigid Vinyl

Opbouw van rigide vinylvloeren

  1. Superieure beschermende toplaag voor optimale kras-, vlek-, en slijtweerstand. Extra mat voor een authentieke look
  2. Gedetailleerde decorlaag van vinyl
  3. Flexibele vinyllaag voor een optimale geluidsabsorptie en voor een zacht, warm en comfortabel gevoel
  4. Rigid composite core die de voorbereiding van je ondergrond onnodig maakt. Tweerigide lagen met glas- vlies zorgen ervoor dat de vloer steeds vlak blijft |

Pergo Vinyl

Opbouw van rigide PVC-vloeren

  1. Superieure beschermende toplaag voor optimale kras-, vlek- en slijtweerstand
  2. Gedetailleerde decorlaag van vinyl
  3. Slagvaste vinylkern
  4. Extra stabiliserende laag van glasvezel |
  5. Stevige onderlaag van vinyl

MEenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Ga voor een snelle en makkelijke plaatsing met het PerfectFold V- en Uniclic-kliksysteem. U legt de planken gewoon op hun plek met een van de methoden en u bent in een mum van tijd klaar.

Bescherming tegen slijtage

Bescherming tegen slijtage

Het oppervlak van Pergo-vinyl biedt een meerlaagse beschermende vloerafwerking. De superieure beschermende toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en slijtage en is onderhoudsvriendelijk.

Geluidsdemping

Geluidsvermindering

De zachte vinylvloer vermindert stapgeluid en biedt een stille en comfortabele loopervaring.

Stootbestendigheid

Stootbestendigheid

Het Pergo vinyloppervlak bestaat uit meerdere lagen. Samen met het dichte kernmateriaal zorgt dit ervoor dat de vloer uitermate stootbestendig is en geen sporen van indrukking nalaat, waardoor uw vloer beschermd is tegen eventuele schade.

Stoel met wielen

Bureaustoelwieltjes

De meerlaagse opbouw van Pergo-vinyl in combinatie met de eigenschappen van de kernlaag is ontworpen om weerstand te bieden tegen beschadiging door zwenkwielen.

Brandbestendigheid

Brandwerendheid

Pergo vinylvloeren hebben een natuurlijke hoge brandwerendheid. Zij zijn ontwikkeld om te voldoen aan alle Europese vereisten voor wat betreft installatie in vluchtroutes en vergaderruimtes.

Waterbestendigheid

Waterbestendig

Ons Moisture Resistance System combineert de eigenschappen van de kern met een sterk en nauwsluitend klikprofiel. Daarom hebben Pergo-vinylvloeren nauwelijks te evenaren waterbestendige eigenschappen.

Hygiënisch

Hygiënisch

Een Pergo vinylvloer verbetert de hygiëne en zorgt voor een schoner huis. Het afgedichte oppervlak voorkomt bacteriën en helpt het aantal benodigde reinigingsmiddelen te verminderen.

Onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

De superieure beschermende toplaag is bestand tegen vuil, is onderhoudsvriendelijk en kan zonder inspanning worden gereinigd. Het solide ontwerp van de klikverbindingen voorkomt tevens dat het vuil in de verbindingen binnendringt.