Watervaste vloeren

Bij het maken van onze vloeren richten we ons altijd op de dagelijkse uitdagingen. Daarom begrijpen we dat al onze vloeren bestand moeten zijn tegen water, ongeacht ontwerp of materiaal. Dat gebeurt door gebruik te maken van waterdichte materialen als vinyl, grensverleggende nieuwe technologie te ontwikkelen om waterbestendige laminaatvloeren te maken – of door onze houten parketvloeren vochtbestendig en eenvoudig reinigbaar te maken. Omdat er altijd ongelukken gebeuren en we er zeker van willen zijn dat onze vloeren ertegen bestand zijn.

Water resistant laminate

De AquaSafe technologie zorgt voor een gesloten oppervlak door middel van een waterbestendige coating die op de volledige plank is aangebracht. Deze voorkomt dat water in de vloer kan doordringen, zelfs langs de geperste voegen.

Pergo Vinyl on shower walls

Aangezien vinyl waterbestendig is, is dit materiaal de keuze bij uitstek voor vochtige ruimtes zoals keukens, fitnesszalen en badkamers. Het kan zelfs tegen een muur gelijmd worden. Een perfecte oplossing voor douchemuren: makkelijk te plaatsen bij renovatieprojecten, aangezien je de bestaande tegels niet moet verwijderen. Bedek de tegels gewoon met een watervaste lijm en plaats de vinyltegels.

Vochtbestendige houten Pergo vloer

In onbehandelde houten vloeren kunnen vuil en water indringen, waardoor permanente verkleuring kan ontstaan. Pergo eenstrooks geverniste houten vloeren, hebben echter een StayClean bescherming die de volledige bekleding van elke plank bedekt.