Watervaste vloeren

Bij het maken van onze vloeren richten we ons altijd op de dagelijkse uitdagingen. Daarom begrijpen we dat al onze vloeren bestand moeten zijn tegen water, ongeacht ontwerp of materiaal. Dat gebeurt door gebruik te maken van waterdichte materialen als vinyl, grensverleggende nieuwe technologie te ontwikkelen om waterbestendige laminaatvloeren te maken – of door onze houten parketvloeren vochtbestendig en eenvoudig reinigbaar te maken. Omdat er altijd ongelukken gebeuren en we er zeker van willen zijn dat onze vloeren ertegen bestand zijn.

De uitdaging van water

Tijdens het maken van onze vloeren gaan wij altijd op zoek naar de dagdagelijkse uitdagingen. Wij zijn ons er terdege van bewust dat al onze vloeren waterbestendig moeten zijn, ongeacht het ontwerp of materiaal. Het maakt niet uit of wij dit bereiken door waterbestendige materialen zoals vinyl te gebruiken, baanbrekende nieuwe technologieën uit te vinden om waterbestendige laminaatvloeren te creëren, of ervoor te zorgen dat onze parketvloeren vochtbestendig en makkelijk schoon te maken zijn. Ongelukjes gebeuren immers altijd, en wanneer dat zo is, willen wij er zeker van zijn dat onze vloeren ermee om kunnen.

Water resistant laminate

De AquaSafe technologie zorgt voor een gesloten oppervlak door middel van een waterafstotende coating die op de volledige plank is aangebracht. Deze voorkomt dat water in de vloer kan doordringen, zelfs langs de geperste voegen.

Pergo Vinyl on shower walls

Aangezien vinyl waterbestendig is, is dit materiaal de keuze bij uitstek voor vochtige ruimtes zoals keukens, fitnesszalen en badkamers. Het kan zelfs tegen een muur gelijmd worden. Een perfecte oplossing voor douchemuren: makkelijk te plaatsen bij renovatieprojecten, aangezien je de bestaande tegels niet moet verwijderen. Bedek de tegels gewoon met een watervaste lijm en plaats de vinyltegels.

Moisture resistant wooden Pergo floor

Pergo parketplanken zijn aan de korte kant voorzien van een unieke voegtechnologie met een waterafstotende coating: extra bestand tegen vloeistoffen en geen infiltratie van water en vuil in de voegen.

Plaats Pergo vinyl nu op muren en in douches

Top