Het dessin van je parketvloer voor commercieel gebruik kiezen

Voor houten vloeren voor commercieel gebruik bieden wij een volledig kleurenpallet van eik of es. De kleuren variëren van arctisch wit tot de diepste koffiekleur.

CLASSIFICATIE

Elke boom is uniek en zelfs verschillende delen van dezelfde boom ogen anders. Noten en nerven zorgen voor extra definitie en karakter. Sommige van onze producten hebben een meer uitgesproken karakter dan andere, en daarom hebben wij een classificatiesysteem ontwikkeld zodat je de vloer kunt vinden die het best bij jou past.

wood grading

SELECTED

Hout met noten tot 20 mm; variatie in kleur en structuur

wood grading

ACCENT

Hout met noten tot 50 mm; levendige variatie in kleur en structuur

lively wood grading

LIVELY

Hout met grote noten tot 80 mm en barsten; levendige variatie in kleur en structuur en een eerder rustiek voorkomen

STRUCTUUR

brushed wood structure

GEBORSTELD

Door het oppervlak van een houten plank te borstelen, worden de natuurlijke nerfstructuur en de authentieke look & feel van het hout in de verf gezet.

Deep brushed wood structure

DIEP GEBORSTELD

Het houten oppervlak wordt met speciale borstels behandeld. De zachte delen tussen de jaarringen worden dieper geborsteld. Door diep te borstelen, wordt het houtgevoel nog meer benadrukt.

AFWERKING

Hout is een materiaal dat mettertijd steeds mooier wordt. Om er zeker van te zijn dat je nog jarenlang van je vloer zult kunnen genieten, zijn onze vloeren voorzien van een beschermende, verzorgende afwerkingslaag. Al onze vloeren kunnen meteen na het openen van de verpakking gebruikt worden. Er is dus geen extra oppervlakbehandeling nodig. Al onze vernissen beantwoorden aan strikte internationale uitstootnormen, dus je kunt ervan op aan dat het milieu tijdens het maken van je vloer gerespecteerd werd.

Extra matte lacquer finish

Extra matte vernis

Matte lacquer finish

Matte vernis

Voegen

Voegen definiëren elke individuele plank en roepen het gevoel van een authentieke parketvloer op. Onze collectie omvat ontwerpen met voegen aan de lange kanten, aan alle kanten of geen voegen voor een vlakke, gladde vloer.