Zorgeloze parketvloeren met stayclean-technologie

Onze Scandinavische roots hebben ons een en ander geleerd over ruig weer. Omdat hout een natuurlijk materiaal is dat gevoelig kan zijn voor verkleuring door vuil en water, hebben we StayClean ontwikkeld – een waterafstotende en eenvoudig te reinigen oppervlak- en randbescherming.

Vandaag kunnen we echter nog beter waterbestendige houten vloeren en uitzonderlijke bescherming bieden. StayClean+ bouwt voort op de StayClean-technologie met een nieuw innovatief kliksysteem dat voorkomt dat water kan doordringen, waardoor het oppervlak 100% waterdicht is. Een houten vloer plaatsen in je keuken of hal is nu dus beter dan ooit, zelfs in huizen waar veel wordt gemorst en waar modderige poten rondlopen.

Pergo Parket met StayClean Technologie

StayClean

StayClean is een unieke bescherming die extra weerstand biedt tegen vlekken en die voorkomt dat vuil vast komt te zitten in de voegen en de houtstructuur. StayClean zorgt ervoor dat jouw Pergo-parketvloer er perfect uitziet, jaar na jaar.

Pergo parket met StayClean Technologie

StayClean+

De nieuwe revolutionaire technologie van StayClean+ houdt het oppervlak van je parketvloer waterdicht, zelfs als het water tot 72 uur blijft staan*. Zo kan je zorgeloos genieten van je parketvloeren. De unieke innovatie voorkomt ook dat vuil vast komt te zitten in de voegen en de houtstructuur van je mooie Pergo-parketvloer. Hierdoor zijn de vloeren enorm eenvoudig schoon te maken en blijven deze houten vloeren er nog jaren fris uitzien. StayClean+ komt met een vochtgarantie van 15 jaar en is verkrijgbaar in ons assortiment: Falster, Lofoten en Svalbard.

Hoe werkt het? Bekijk de video